Тренінгове заняття "Психологічна підтримка вчителя в умовах дистанційного навчання"

Бути здоровими, мають бути усі та завжди! А особливо освітяни, які є прикладом для дітей.

Специфіка роботи людей даної професії полягає в тому, що кожного дня виникає багато різноманітних ситуацій із високою емоційною напругою, інтенсивністю міжособистісного спілкування, необхідністю розв’язання конфліктних ситуацій. Тому педагогічні працівники витрачають багато зусиль та енергії, щоб встановити довірливі стосунки з учнями, їх батьками, колегами по роботі, керівництвом закладу освіти, а також щоб зберігати спокій та управляти власними емоціями у діловому спілкуванні. Зважаючи на це, проблема профілактики і подолання емоційного вигорання у педагогічних працівників завжди актуальна.

26 березня 2024 року практичним психологом ліцею Садовською В.В. було проведено тренінг з профілактики емоційного вигорання: «Психологічна підтримка вчителя в умовах дистанційного навчання».

На занятті розібрали основні симптоми та ознаки синдрому професійного вигорання; фактори, що призводять до цього явища. А найголовніше – на практиці виконали ресурсні вправи, які допомагають відновитись та переключитись в такий не легкий та напружений час.

/Files/images/2024/photo1712149313.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 10