Смілива гривня 2023: Відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Національний банк України ініціює нову хвилю благодійної акції "Смілива гривня". Це благодійна ініціатива, яка має на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги силам оборони України. Акція триватиме до 30 листопада 2023 року.

Минулого року учасники акції зібрали майже 5 млн грн у вигляді монет. Від початку повномасштабної війни на цей рахунок переказано понад 28,9 мільярда гривень. Проте війна триває, і підтримка Збройним Силам України зараз потрібна, як і в перші дні війни.

Харківський ліцей №122 долучається до акції! У межах акції "Смілива гривня" можна здавати монети, що перебувають в обігу. Це розмінні монети 10 та 50 копійок, а також обігові монети номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень. Також у межах акції приймаються банкноти.

Щоб долучитися до акції, зберіть монети і принесіть їх до школи. У вестибюлі стоїть банка, яку ми всі разом наповнюємо монетами.

Акція у закладі освіти триватиме до 27 листопада!

Підтримка Збройних Сил України є завданням номер один для кожного українця. Українські військові героїчно тримають оборону і дають відсіч російському агресору, а українці в тилу допомагають своїм захисникам.

Долучайтеся до акції «Смілива гривня», посилюйте українську армію кожною гривнею!

Кiлькiсть переглядiв: 68