Семінар-практикум для вчителів основ здоров’я

21 грудня 2022 року методистом центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Тараненко Н.М. та заступником директора з навчально-виховної роботи ЗЗСО №177 Довгаль Н.О. організовано в режимі on-line на платформі ZOOM районний семінар-практикум для вчителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Салтівського району м. Харкова за темою «Здорова школа – здорова країна».

Під час семінару вчитель початкових класів ЗЗСО № 177 Бондар Г.А. представила доповідь «Здоров’я нації як ключова категорія національної безпеки держави». Сич Я.В., вчитель початкових класів ЗЗСО № 177, ознайомила із інноваційними здоров’язбережувальними технологіями та методиками і як вони використовуються в різних видах діяльності в умовах воєнного стану. Борсук Н.І., вихователь ГПД ЗЗСО № 177, звернула увагу на здоров’язбережувальні технології як чинник збереження здоров’я дітей, презентувала як реалізує здоров’язбережувальні компетентності в позаурочний час. Ліфанова Ю.А., практичний психолог ЗЗСО № 177, представила техніки відновлення та психологічної підтримки вчителів та здобувачів освіти в умовах воєнного стану.

Семінар-практикум підвищив теоретичний та практичний рівень вчителів основ здоров’я з формування здоров’язбережувальної компетентності у здобувачів освіти, розширив знання педагогів про різні здоров’язбережуючі технології та особливості їх використання в умовах дистанційного навчання під час воєнного стану, сприяв удосконаленню професійної майстерності педагогів, збагатив ефективними методами й прийомами зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 10