Зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова з освітянами Салтівського району

Напередодні новорічних свят Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з освітянами Салтівського району.

Мер подякував працівникам навчальних закладів за стійкість, мужність, патріотизм, відданість справі та відзначив Подяками міського голови кращих педагогів, серед яких - вчителька української мови та літератури Харківського ліцею №183 Дзюбенко Любов Миколаївна. З перших днів війни вона вступила до лав ЗСУ і стала на захист Батьківщини. Вже сьогодні вона повезе тепліслова від Ігоря Олександровича на передову, до наших харків’ян, які разом з нею, ціною свого життя, боронять наш спокій.

«Харків вистояв, завдяки, в тому числі, й вашої праці! Попри найскладніші часи для харківʼян, місто живе, а діти в ньому і зараз отримують гідні знання. Велика подяка вам за те! Хоча частина шкіл та садочків району зазнала великих руйнувань, вам вдалося зберегти систему освіти та підготовки дітей. Дуже хочеться, щоб перше вересня ми відсвяткували урочистою лінійкою у мирному місті, щоб нарешті класи наповнилися дітьми, а коридори на перервах - рухом та метушнею. Вірю, що так і буде!» - привітав освітян Ігор Терехов.

Чудовим подарунком для присутніх були пісні у виконанні дуету ANNA MARIA, які стали фіналістками телепроекту «Шанс»та національного відбору Євробачення- 2019.

Гурт ANNA MARIA виступає на благодійних концертах по всій Україні «Burns Night», «Діти за майбутнє України», «Назустріч Мрії», «Подаруй надію», і вперше з часів війни завітали в Харків на нашу зустріч.

Харків вистоїть, і залишиться найкращим! Україна переможе!

/Files/images/2022/002.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 21