До Дня Безпеки в Інтернет

Всеукраїнський марафон

10 лютого в більшості країн світу проходить День Безпеки в Інтернет. Україна вперше приєдналася до цієї події. Коаліція з Безпеки в Інтернет, що об’єднує близько двадцяти організацій, комерційних та некомерційних структур, у лютому 2009 року проводила Всеукраїнський марафон, присвячений цьому Дню.

Заходи в рамках марафону пройшли у п’яти найбільших містах України – у Львові (10 лютого), Одесі (11 лютого), Харкові (12 лютого), Дніпропетровську (13 лютого) та Києві (14 лютого).
12 лютого на базі Харківської гімназії № 14 (Фрунзенський район м. Харкова) відбулася акція у рамках зазначеного марафону.
Метою цієї акції є ознайомлення школярів та їхніх батьків з проблемами безпеки в мережі Інтернет та з проектом On-landia, спрямованим на подолання зазначених проблем.
Програму акції вів актор Денис Татаркін. Для візуалізації проблемних ситуацій, що можуть виникнути при необачливому користуванні Інтернет, серед учнів розігрувалися жартівливі сценки, проводилися конкурси, за участь у яких вони отримали призи, лунала сучасна музика.
На подвір`ї гімназії для учасників акції заспівав молодий зірковий гурт Chicos de la fiesta.
Кульмінацією події став flash mob - одночасний крок присутніх до зони безпечного Інтернету, огородженої яскравою стрічкою.

Кiлькiсть переглядiв: 101