Єдиний білет E-ticket!

Шановні батьки та учні!

Відповідно до Рішення 17 сесії 7 скликання Харківської міської ради від 20.12.2017 №892/17 «Про внесення змін до Програми сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соціального захисту населення міста Харкова на 2017-2020 роки» учням загальноосвітніх шкіл з 1 січня 2018 року надано право пільгового проїзду в метро, трамваї, тролейбусі в місті Харкові. Право пільгового проїзду для учнів шкіл застосовується упродовж навчального року - з 1 вересня по 30 червня.

Під час проїзду у наземному міському електротранспорті, як і раніше, вартість квитка у 2-х видах транспорту (трамвай та тролейбус) буде складати 20 грн за місяць, в одному – 15 грн.

Вперше міська влада надає школярам 50% пільгу на проїзд в метрополітені до 50 поїздок на місяць.

Право пільгового проїзду в метро, трамваї, тролейбусі в місті Харкові для учнів шкіл застосовується за постійним місячним пільговим квитком у вигляді єдиного електронного квитка “E-ticket” та наявності учнівського квитка.

Підставою для внесення даних учнів у список для отримання єдиного електронного квитка “Eticket” є письмова заява батьків дитини на ім'я директора школи, у якій зазначено, що батьки просять забезпечити їхню дитину пільговим електронним квитком для проїзду в метро, трамваї, тролейбусі в м. Харкові, надають згоду на обробку персональних даних їхньої дитини в КП “ХАРКІВПАСС”, ознайомлені із правилами користування електронним квитком.

Кiлькiсть переглядiв: 357